5 نکته طلایی برای پخت خورشت فسنجان

به گزارش مجله بای بلاگ، خورشت فسنجان یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب ایرانی است که معروفیت جهانی دارد و در گذشته به آن فسوجن می گفتند.

5 نکته طلایی برای پخت خورشت فسنجان

فسنجان مواد مشخصی دارد که با روش های مختلف و با طمع های ترش، شیرین و ملس در نقاط گوناگون کشور تهیه می گردد. همواره برای عده ای سوال بوده است که چطور می توانند یک خورشت فسنجان خوشمزه و مجلسی را در منزل تهیه نمایند؟ پخت خورشت فسنجان جاافتاده و خوشمزه به رعایت چندین نکته مهم بستگی دارد که در ادامه این مطلب به توضیح آن می پردازیم.

خورشت فسنجان یکی از اصیل ترین و محبوب ترین خورشت های ایرانی است که معروفیت جهانی دارد و تقریبا در همه منو های سنتی و بین المللی رستوران های داخلی و خارجی جایگاه ویژه ای دارد. در گذشته به این خورشت فُسوجَن می گفتند. آشپز های قدیمی این خورشت را گل سرسبد مَسمَن-ها یعنی خورشت های چرب و پر روغن دانسته اند. نادر میرزای قاجار نویسنده کتاب خوراک های ایرانی درباره فسنجان می گوید که هیچ سابقه ای از این غذا در دوران قبل از قاجار نیست.

پنج نکته طلایی برای پخت خورشت فسنجان جاافتاده

1- مهم ترین نکته برای پخت خورشت فسنجان جاافتاده و خوشمزه، صبوری و داشتن وقت است. اجازه دهید خورشت حدود 5 تا 7 ساعت با حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

2- برای پخت خورشت فسنجان جاافتاده حتما از گردوی تیره روغنی و چرب بهره ببرید. گردو باید طوری باشد که وقتی مغزش را بین دو انگشت فشار می دهید، انگشت شما چرب گردد. گردو های ایرانی برای تهیه فسنجان مناسب تر هستند.

3- اگر برای پخت خورشت فسنجان جاافتاده از مرغ به جای گوشت استفاده می کنید، حتما مرغ را در یک ساعت آخر پخت به خورشت اضافه کنید. قبل از اضافه کردن مرغ حتما آن را به خوبی سرخ کنید تا داخل خورشت وا نرود.

4- برای اینکه خورشت شما بیشتر روغن بیندازد، می توانید چند تکه یخ را به فاصله دو نوبت داخل قابلمه خورشت بیندازید. یخ به خورشت شوک وارد می نماید و باعث می گردد خورشت شما زودتر به روغن بیفتد. توصیه می کنیم این کار را زمانی انجام بدهید که فرصت کافی برای تهیه خورشت جاافتاده ندارید.

5- برای خوش طعم و خوش عطر شدن فسنجان و پخت خورشت فسنجان جاافتاده می توانید از زعفران هم بهره ببرید. زعفران دم نموده را می توانید به گوشت خورشت یا خود گردو اضافه کنید یا در مرحله آخر پخت کمی زعفران دم نموده غلیظ داخل خورشت بریزید.

برای تماشا ترفندهای بیشتر از آشپزی برطرف شوری غذا با راهکارهای ساده را بخوانید.

پیشنهاد مطالعه: برای تماشا مطالب بیشتر از آشپزی 2 روش شیک و ساده برای تزیین آش + ویدیو را بخوانید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 14 بهمن 1401 بروزرسانی: 14 بهمن 1401 گردآورنده: buy-blog.ir شناسه مطلب: 8893

به "5 نکته طلایی برای پخت خورشت فسنجان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته طلایی برای پخت خورشت فسنجان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید